perjantai 17. huhtikuuta 2015

Lintukupit ja muuta mukavaa.

Tämä, pian eläkeläisen, elämä menee niin kiireiseksi tai sitten en saa enää toimeksi niinkuin aikaisemmin, kun tämä kirjoittaminen siirtyy päivä päivältä eteenpäin. Tänään kuitenkin päätin ryhdistäytyä ja siirtää kuvat hankinnoistani tänne blogiin.

Yksi pakollinen, mielihyvää tuottava kohde, jossa aina reissullani pyrin käymään on Virkkukoukkunen. Tuo ihana kauppa sijaitsee siis Imatralla, Imatrankosken keskustassa, eikä sitä voi olla huomaamatta kun jo ulkopuolelta näyttää niin houkuttelevalta.Tässä kuvassa aina tosi iloinen ja palvelualtis myyjätär potkuttelee kaupan edustalla olevalla potkukelkalla. Sorry vain, että kuva tuli huonosta kulmasta, kun kelkkaa ei edes näy. 


Kuva peilaa vähän ikkunasta, mutta arvaatte, että sisällä on vaikka mitä ihanaa, jossa maalaisen pää menee ihan pyörälle. 

Olen luvannut itselleni, että saan ostaa tuolta kaupasta jotain kivaa itselleni, kun pääsen siellä käymään kuitenkin aika harvoin.
Heidän laukkunsahan ovat ihan mahtavia, mutta tällä kertaa päädyin kuitenkin astioihin.

Tyttäreni on ostanut minulle ensimmäiset astiat PiP sarjasta ja ihastuin siihen välittömästi. Astiat eivät kestä konepesua (ilmeisesti kultauksen takia), mutta jaksaahan sitä käsinkin tiskata, kun ovat niin kauniita.

Tässä sarjassa, niinkuin monessa muussakin tahtoo vain käydä niin, että juuri kun olet päättänyt kerätä sarjaa, sen valmistus tai ainakin mallin valmistus lopetetaan. Virkkukoukkusessakin oli vain pari haluamaani kahvi/teekuppia. Ostin tietenkin ne!

Löytyihän sieltä pari ihanaa  puurolautastakin. Olemme nyt vapaalla ollessamme keittäneet lähes joka aamu puuroa. On kiva nauttia sitä kauniista lautasesta!


Tuolta samaiselta reissultani ovat peräisin myös seuraavat PiP-sarjan kupit. Ne löytyivät Mikkelistä, tuolta entisestä koti- ja koulukaupungista. Astiat ovat muodoltaan aivan samoja kuin nuo lintukupit, kuvio vain erilainen, mutta tosi kaunis tämäkin!

Niin, sinne kaupunkiin vaan terveisiä että täällä maalla aloitetaan päivät kauniisti! 

Nyt sämpylätaikinan tekoon kiireesti, että saan kutimet käsiini kun kakluuni jo kivasti lämmittää kamaria!

Terveisin Piki

2 kommenttia:

  1. Tutulta kuulostaa tuo 'kiireinen' aika, joten tervetuloa vain tähän suureen, kiireisten ihmisten, joukjoon!
    Ihania kuppeja ja lautasia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan, Kankuritar! En tahtoisi viettää loppuelämääni kiireisenä vaan rauhallisena ihmisenä, jonka luona nuorempi sukupolvi voi myös rauhoittua! Mutta nyt aluksi pitää rientää....
    Piki

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!