lauantai 19. maaliskuuta 2016

Mustavalkoista


Päädyimme rempan kuluessa sellaisiin ratkaisuihin, että lopulta kodistamme tuli mustavalkoinen. Vielä vuosi sitten kuvittelimme, että meillä on vähän pehmeämpi värimaailma harmaineen ja vaaleine sävyineen. Mutta keittiön taso, joka keskellä kaikkea hallitsee koko asuntoa, on musta, joten muita vaihtoehtoja ei värimaailmaan oikein enää ollut.

Ja talven aikana olen tajunnut, että muita vaihtoehtoja en enää haluakaan. Olen trendeistä auttamattomasti jäljessä, mutta silti hyvin iloinen siitä, että meillä on mustaa, valkoista, puuta ja harmaata kodissamme. Kuinka olen koskaan voinut kuvitellakaan mitään muuta kuin mustavalkoista sisustusta! 


Auttamattomasti myöhässä hankimme myös blogimaton. Sen tarkoituksena on sitoa puisilla huonekaluilla sisustettu ruokailutila värimaailmaltaan viereiseen mustavalkoiseen avokeittiöön. Lopputulos ei ole täydellinen, mutta olen siihen suhteellisen tyytyväinen. 

Ja koska esim. vierashuoneessa ei ole vielä mattoa, voin tietysti koittaa ujuttaa (mieheni poissaollessa) blogimaton sinne ja hankkia pöydän alle uuden...
Mustavalkoisin terveisin,
inari

1 kommentti:

 1. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. college girl aerocity
  Gurugram Girl Phone Number
  Cheap price girls gurgaon
  online gurugram girl
  low price girls sector 29
  gurugram Girl phone number
  gurugram girl content number
  Bhiwadi Real Photos Girl

  VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!