lauantai 19. maaliskuuta 2016

Mustavalkoista


Päädyimme rempan kuluessa sellaisiin ratkaisuihin, että lopulta kodistamme tuli mustavalkoinen. Vielä vuosi sitten kuvittelimme, että meillä on vähän pehmeämpi värimaailma harmaineen ja vaaleine sävyineen. Mutta keittiön taso, joka keskellä kaikkea hallitsee koko asuntoa, on musta, joten muita vaihtoehtoja ei värimaailmaan oikein enää ollut.

Ja talven aikana olen tajunnut, että muita vaihtoehtoja en enää haluakaan. Olen trendeistä auttamattomasti jäljessä, mutta silti hyvin iloinen siitä, että meillä on mustaa, valkoista, puuta ja harmaata kodissamme. Kuinka olen koskaan voinut kuvitellakaan mitään muuta kuin mustavalkoista sisustusta! 


Auttamattomasti myöhässä hankimme myös blogimaton. Sen tarkoituksena on sitoa puisilla huonekaluilla sisustettu ruokailutila värimaailmaltaan viereiseen mustavalkoiseen avokeittiöön. Lopputulos ei ole täydellinen, mutta olen siihen suhteellisen tyytyväinen. 

Ja koska esim. vierashuoneessa ei ole vielä mattoa, voin tietysti koittaa ujuttaa (mieheni poissaollessa) blogimaton sinne ja hankkia pöydän alle uuden...
Mustavalkoisin terveisin,
inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!