tiistai 15. maaliskuuta 2016

Täällä taas!


Olemme palanneet. Tai täällähän me olemme koko ajan olleet, mutta olemme taas palanneet myös päivitysten merkeissä. Kevät tekee ihmeitä vähän kaikessa!

Minun osaltani viime kerrasta muutoksia on tapahtunut siltä osin että remppa on valmis - lukuun ottamatta kylppäriä. Sen muutoksia jäimme nimittäin vielä pohtimaan. Eikä vieläkään tiedetä, tehdäänkö iso vai pieni muutos. Ilman kylppärin lavuaarissa olevia maalijäämiä, jotka eivät lähde irti millään, saattaisimme unohtaa, että meillä oli remppa. Niin tottuneita olemme jo kaikkeen tähän uuteen ja ihanaan. Sisustus on vielä vaiheessa monen kohdan osalta, mutta laittelen teille silti sopivissa väleissä kuvia uudistuneesta kodistamme. 


Talven aikana olen inspiroitunut taas myös kutomaan. Sanottakoon nimittäin, että ihan kauheasti ei tehnyt mieli tehdä muita käsitöitä siinä vaiheessa, kun kaiken vapaa-aikansa hioi, maalasi, vasaroi, ruuvasi, hakkasi, tasoitti, purki, kokosi, sovitti ja laatoitti. Mutta koska se on nyt (ei vielä kultainen) muisto vain, on langoille taas ihanasti aikaa.

Muuten elämä pyörii omaa rataansa kodin, puistojen, työpaikan, ruokakauppojen, harrastusten ja perhevierailujen tutuilla raiteilla. Ja hyvä niin.


Helsingissä paistaa aurinko!
inari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!