torstai 25. kesäkuuta 2015

Liukuovikaapisto

Näissä vanhoissa taloissa on nykymittapuun mukaan hurjan vähän säilytystilaa. (Tai sitten nykyaikana ihmisillä on hurjan paljon tavaraa!) Niinpä mekin jouduimme miettimään, miten sitä saisi lisää. Lattiapinta-alaa ei täällä liiaksi ole, joten olemme yrittäneet käyttää kuutioita hyödyksi. 

Ensimmäinen säilytysjärjestelmä rakennettiin tulevaan vierashuoneeseen, jossa me tällä hetkellä vielä nukumme. Meidän oma tuleva makuuhuoneemmehan on vielä täysin keskeneräinen - ja projektisuunnitelman viimeinen kohde.


Huoneen toinen pitkä (ja ainoa ehjä...) sivu otettiin säilytyksen käyttöön. Teimme tosi yksinkertaisen, mutta hyvin toimivan kaapiston. Liukuovet asennettiin reilun puolen metrin päähän seinästä ja sisään nostettiin entisten asukkaiden jättämien kaappien rungot. Liukovet eivät yltäneet ihan kattoon asti, joten kiskoille piti rakentaa katon rajaan kiinnitys lyhyen seinämän muodossa. Systeemi toimii hyvin ja näyttääkin mielestäni kivalta.Olemme oikein tyytyväisiä tähän säilytystilaratkaisuun. Samanlainen meillä oli jo edellisessä kodissa, joten miksipä hyväksi havaittua systeemiä muuttamaan. Yksi lisäpätkä kaappeja pitää vielä hankkia ja vähän laatikoita uusia (eli noita kuvissa näkyviä koreja muuttaa laatikoiksi, sillä korit ovat liian kiikkeriä ja hankalia käyttää), mutta muuten tämä on oikein hyvä näin. 

Liukuovet ovat Tank-mallistosta ja vaikuttavat ainakin ensi tuttavuuden perusteella laadukkailta ja toimivilta. Ne liukuvat hyvin, ovat kauniit ja tukevat. Toivottavasti ne tulevassakin käytössä osoittautuvat hintansa väärteiksi!Sateisin remppaterveisin,
inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!