keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Käsityömessut - osa kolme: Tunnelmia ja hankintoja minun osaltani

Tätä maatuskatilkkua etsittiin kauan! Pussissa on joulusalaisuus...
Tonttupaja on todella vauhdissa. Sama, jokavuotinen juttu toistuu taas - kaikki hyvät ideat pälkähtävät päähän vasta viime tipassa! Juuri silloin, kun myös työssäni on vuoden kiireisin aika ja jokaisena päivänä olisi annettava iloa muille.

Käsityömessuilla olin puhtaasti itsekäs - jollei nyt tyttären huomioimista oteta lukuun. Hän on muuten kasvanut aikuiseksi. Tapasimme messuhallin aulassa, jonne kumpikin matkustimme eri suunnilta.
 Oli ihanaa saada viettää koko päivä tyttären kanssa meitä molempia kiinnostavien asioiden parissa.
Hetken kuitenkin jossain kohtaa luulin, että se "lapsellistuminen" alkaa. Tiedättehän sen, kun äidin läsnäollessa lapsille tulee nälkä ja jano ja vessahätä ja "täällä on kauhea tungos, ahdistaa". Kaikki tuo tuli ilmi, mutta hän kokosi hienosti itsensä vaikka olinkin läsnä. Aikuinen tyttäreni!
Nähtiin Arne ja Carlos ja löysin juuri sitä lankaa, josta hekin joulupallonsa tekevät. Tämä "Rauma" (eiks ookin hieno nimi?) lanka on aika ohutta, jotenkin karhean tuntuista ja ryhtinsä pitävää. Siitä tuli (ja tulee) oikein kauniita joulupalloja.


Kuvat ovat huonoja, kun aina on pimeää...

Silmukkamerkkejä oikeasti tarvitsin. Etsin kauan, kun halusin kauniita. Niitä ei tahtonut löytyä. Succaplokki tekee hyviä ja käytännöllisiä, mutta halusin kauniita myös. Sitten löysin pieniä enkeleitä ja pikkuisia renksuja, jotka yhdistin enkeleihin ja näin minulla on kauniit silmukkamerkit!


Tuosta tulee valokranssi johonkin ja jollekin....

Lankoja tietysti tuli ostettua. Näitä ihanuuksia ajattelin ihan itselleni. Koskakohan se aika  koittaa, että ehdin kutoa itselleni jotain?
Laihalta näyttää hankintani näiden kuvien valossa, mutta parempiakaan ei nyt ole käytössä. Sen ainoan valoisan hetken sunnuntaina kun ehdin kuvaamaan pilasi taas sade. Voin kertoa, että kauniita lankoja riittää. Paljon punaista, valkoista, pehmeää.Nyt äidin kello näyttää jo nukkumaanmenoaikaa ja vielä olisi muutakin tehtävää.
Terveisiä Mammalta ja Martalta myös uusille lukijoille!
Martta päivää ennen trimmausta

1 kommentti:

Terveiseni Ketjusilmukoille!