perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kevättä(kö) !
Kevät näyttää tältä. Ainakin kamarin ikkunassa. Sisäpuolella.


Mutta miltä näyttää ulkona?


                                                                                                                
Ovatko nämä muka kevään kuvia? Kysyn vaan! Keväällä, muutama päivä sitten otettuja kuvia. ja lisäksi on kylmä. Eilen palelin koko päivän niin, etten meinannut saunassakaan sulaa. Siis kevät?

Kuka pystyy miettimään Pääsiäistä? Keksimään jotain kivoja käsitöitä? Minusta tuntuu, että ajatuksetkin jäätyvät tässä kevään tulossa.

 Yritin tehdä jotain aurinkoista, keltaista. Pikkumatosta tuli kiva, mutta ei se kevättä tuonut.Seuraavaksi etsin jotain kivaa kummitytön syntymäpäivälahjaksi. Keltaista hänellekin. Vaikka tiesin, ettei se ole kuulunut hänen vaatetuksensa väreihin. Uskalsin kuitenkin. Mietin hänen vaaleita hiuksiaan, iloista olemustaan ja tartuin viljankeltaiseen Alpakkaan.


                                                     Tuloksena kevyt pehmeä tuubihuivi aina oikein neuleella ja sormikkaat, joissa kulkee pitsiraita ranteesta nimettömän kärkeen.


 Toivottavasti lahjan saaja ilahtui! Ainakin toivon hänen elämälleen kaikkea hyvää seuraavaankin vuoteen!

Siskolle (ja muillekin) vinkiksi. Kerästä Dropsin Alpakkaa (käy muittenkin tehtaitten alpakka) tulee tuubihuivi, kun luo 28 s, kutoo aina vain oikeaa, siis molemmin puolin ja tarpeeksi isoilla puikoilla, minulla nro 5, kunnes kerästä jäljellä pari metriä. Sitten  päättely ja ommellaan alku ja loppupäät yhteen. Tuubihuivi on valmis! Eikä mennyt sekään telkkarin tuijotus hukkaan... Ajattelee äidin Satakuntalaista kasvatusta -laiska ei saa olla!!!

Piki

2 kommenttia:

  1. Juuri tänään kahvipöydässä joku puhisi että "emmää jaksa ehtoisin muuta ko vähän telkkaria katsoa" ja minä mielessäni mietin että voi mitkä mahdollisuudet... Mukavaa viikonloppua!

    Ja kauniit työt, tuo väri vaan on niiiiin ihanainen!

    VastaaPoista
  2. Niin karehdin näitä sinun tekeleitäsi

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!