tiistai 26. marraskuuta 2013

Nuttuja vauvoilleKummallekin veljelleni on syntynyt tänä syksynä vauva. Kudoin jo kesällä molemmille pienet nutut lähetettäväksi heti, kun he ovat syntyneet. Suunnitelma onnistui melkein. Ontuvana kohtana voidaan pitää neppareiden ja niitä peittävien nappien kiinnittämistä. Ei se itse ompeleminen vaikeaa ollut, mutta homman alulle saaminen oli! Vaikka täytyy myöntää, että en ihan kaikkien tyttökoulun ompelusääntöjen mukaan niitä kyennytkään kiinnittämään. 


Joka tapauksessa toinen on jo ollut käytössä ja hyväksi havaittu. Ja minä olen kyennyt tekemään alusta loppuun ihan itse asustetta isomman vaatteen, jota oikea ihminen voi käyttää. Näille pikkuisille taidan kutoa useamminkin. <3
Lankana oli TeeTeen Helmi, jota oli aivan ihana kutoa.
Ilmeisesti se on käytössäkin ihan hyvä, tosin vähän tuppaa kai nuhraantumaan. Mutta eipähän vauvat kovin kauaa samaa vaatetta käytäkään, joten kestävyys ominaisuus lienee vähemmän tärkeä kuin pehmeys ja lämpö. Ohjeena oli Erika Knightin suloisesta kirjasta "Pehmoisia neuleita pienokaiselle" löydetty nutun ohje. Koko hoito kudottiin yhteen menoon alhaalta takaa aloittaen. Etukappaleet kudottiin erikseen. Nuttuun tuli saumoja siis vain käsien alle ja sivuille. Eikä niidenkään väkertäminen ollut ihan parasta osaamistani. Mutta purkaminen kasvattaa sisua!


Viikonloppuna sitten juhlitaan toista pienokaista! 

inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!