lauantai 19. maaliskuuta 2016

Mustavalkoista


Päädyimme rempan kuluessa sellaisiin ratkaisuihin, että lopulta kodistamme tuli mustavalkoinen. Vielä vuosi sitten kuvittelimme, että meillä on vähän pehmeämpi värimaailma harmaineen ja vaaleine sävyineen. Mutta keittiön taso, joka keskellä kaikkea hallitsee koko asuntoa, on musta, joten muita vaihtoehtoja ei värimaailmaan oikein enää ollut.

Ja talven aikana olen tajunnut, että muita vaihtoehtoja en enää haluakaan. Olen trendeistä auttamattomasti jäljessä, mutta silti hyvin iloinen siitä, että meillä on mustaa, valkoista, puuta ja harmaata kodissamme. Kuinka olen koskaan voinut kuvitellakaan mitään muuta kuin mustavalkoista sisustusta! 


Auttamattomasti myöhässä hankimme myös blogimaton. Sen tarkoituksena on sitoa puisilla huonekaluilla sisustettu ruokailutila värimaailmaltaan viereiseen mustavalkoiseen avokeittiöön. Lopputulos ei ole täydellinen, mutta olen siihen suhteellisen tyytyväinen. 

Ja koska esim. vierashuoneessa ei ole vielä mattoa, voin tietysti koittaa ujuttaa (mieheni poissaollessa) blogimaton sinne ja hankkia pöydän alle uuden...




Mustavalkoisin terveisin,
inari

1 kommentti:

  1. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. college girl aerocity
    Gurugram Girl Phone Number
    Cheap price girls gurgaon
    online gurugram girl
    low price girls sector 29
    gurugram Girl phone number
    gurugram girl content number
    Bhiwadi Real Photos Girl

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!