tiistai 24. huhtikuuta 2012

Projekteja täälläkin...

Aloitin villatakin! Valitsin mallin huolellisesti. Oikein tilasin netistä, ihan itse!

  Lanka minulla jo olikin. Aikoja sitten ostettu. Villatakiksi suunniteltu. Jokavuotisilla käsityömessuilla harmittaa, kun ei ole mitään itse kudottua päällepantavaa vaikka koko ajan kudon jotain. Jospa tulevana syksynä olisi! Saa nähdä, jaksanko valmiiksi ja tuleeko sopiva. En ole ennen tehnyt ylhäältä alaspäin kutoen. hauskalta tuntuu tehdä ja malli tuntuu mukavalta. Se vähän harmittaa, kun ei ole tarpeeksi sopivia silmukkamerkkejä. Joutuu käyttämään epäsopivia. Viikonlopun tein tuota, mutta sitten tuntui, että on välillä tehtävä jotain, missä ei tarvitse koko ajan laskea ja huolehtia lisäyksistä.
                                                                           
  
 

Siis sukankudin puikoille ja Seiskaveikkaa kuluttamaan. Tuossa on kyllä toisena lankana Austermannin Step lankaa. 
Kävinpä tässä yhtenä illansuuna kaupungissakin. Oikein Suomen Turus! Ja kui ollakka, just tyhjän parkkiruudun kohdalla oli lankakauppa! Eikun sisään. Hypistelemään. Kyselemään. Katselemaan. 
Pakko oli sit myöntää, et antakka munt ny rauhas katsel, ku olen maalt!!! Täsä iäs on mukavaa, kun voi tunnustaa kaikenlaisia asioita eikä tunne itseään yhtään tyhmäksi. Jos on maalta niin on maalta eikä täällä ole kaikenlaisia hienoja lankoja vaikka meillä onkin ihan oikea ja hyvä lankakauppa!


Et varmaan arvaa, kenelle näistä tulee jotain?


Borderi lähettää terveisiä ja kertoo, et me ollaan aloitettu pihan haravointi. Ja mikä parasta, sunnuntaina juotiin kevään ensimmäiset kahvit omalla terassilla. Että Borderikin nautti!
3 kommenttia:

 1. Oi ihana ihana villatakki! Ehtisinkö mä vielä kyytiin, yhtämatkaa kudottais ja tsempattais..?! :) Mikä tuo sun lanka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit varmasti mukaan! Näyttää, että teen sitä vain viikonloppuisin. Olisi kiva kutoa yhdessä. Mulla on lankana vanha Sandnes Wilma, 85 % villaa, 15 % polyamidia, siis kunnon perus- arkitakki!

   Poista
 2. Oi kuinka nautin teidän kauniista kuvistanne ja käsityöjutuistanne. Meikäläiselle jolla on 10 peukaloa on tällaisten lukeminen huikeaa.

  VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!