tiistai 8. toukokuuta 2012

Sijoituksia ?

Maaseutu on herännyt henkiin. Kevät on tullut! Tekemisen ilo tarttuu tänne torppaankin. On kiva katsella työmatkalla, kun joka pellolla pörrää jokin kone traktorin perässä. Tuntuu kuin kaikki ihmiset olisivat tulleet ulos tuvistaan ja puuhaavat jotakin ulkosalla.
Meidänkin pihaan tuli yksi ilta puukuorma! Onpa taas, millä talvella lämmittää.
Kevät on ihmeellistä aikaa ja ilahduttaa joka vuosi pienillä asioilla. Yhtäkkiä huomasin keskellä hakattua metsänreunaa pääsiäisliljojen kukkivan. Olin heittänyt edellisenä keväänä kuivat sipulit multineen metsänreunaan ja nyt ne nousivat sieltä kukkimaan! Tai toisaalla pihalla pienet hennot skillat kukkivat sinisenään ja muistuttavat minua antajastaan!

Kukkaset
 Pitkästä aikaa ehdimme vierailullekin. Tapasimme sukulaisia ja kukkasina vein itsevärjäämiäni lankoja itse virkatussa korissa. Oli todella mukava jutella pitkästä aikaa.                                                                
Aarrearkku
Jotain olen saanut valmiiksi ja talletetuksi matkalaukkuun odottamaan tulevaa käyttöä. haluaisin olla kuin oma mummoni, jolla oli aina antaa sukkia meille lapsille kun vierailimme mummolassa.

Toki minun pitää esitellä myös sijoitukseni! toiset sijoittavat osakkeisiin ja arvopapereihin. Minä lankoihin. Arvolankoihin.
Oli jännä ilta tilata noita Wollmeisen lankoja yhdessä neulekerholaisten kanssa. Ja voitte arvata, että vielä jännempää oli kun ne tulivat postissa. Avasimme paketit yhdessä ja jaoimme langat hyvässä sovussa. Kaikki olivat upeita lankoja mutta meille heräsi kuitenkin ajatus, että joskus pidetään vaihtarit ja jokainen saa vielä miettiä ja vaihtaa vyyhtinsä. Mitäänhän noista ei malta tehdä - ainakaan vielä! Ehkä sitten, kun on oikein monta vyyhtiä...

Täällä maalla eletään iloista aikaa näin keväällä. Työtä on paljon, mutta sitä tehdään hyvillä mielin ja siunausta pyytäen.
Joko siellä kaupungissa taimet parvekkeella kasvavat? kyselee Pikiäiti


2 kommenttia:

  1. Ihana hyvämieli aamulukeminen. Todella hyviä sijoituksia näytät tehneen. Meillä ei viihdyttäisi kaupungissa ollenkaan vaan luonto keväisine tapahtumineen vetää mökille savottaan.Pieni rivitalon kukkapenkki on varjoisa ja käsittelemätön.Ruukussa orvokit tuovat iloa.Kevätiloa edelleen Ketjusilmukoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilon toivotuksista! Sitä kevään- ja elämäniloa toivon sinullekin LL !

      Poista

Terveiseni Ketjusilmukoille!