maanantai 14. toukokuuta 2012

Sohva ja muuta sisustusta

 Ektorp muutti meille! Siinä se nyt on huputettuna. Jos kurkistaisi suojapeitteen alle, näkyisi valkoista. olen tuosta sohvasta haaveillut jo kauan. Siinä on mittasuhteet sopivat vartalolleni. Voin istua hyvin ja nojata selkänojaan ilman montaa kerrosta tyynyjä! Se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä. Ihan kuin istuisi syliin..


Harmi vaan, että tässä huushollissa se on pidettävä huputettuna ainakin jonkin aikaa. Nuo koirat, tarkoitan siis Kerry ja Lemmikki, ovat aika kuratassuja, kun tulevat tuolta pihalta. Siinä ei sohva kauaa valkoisena pysyisi!  Lisäksi on vielä se kissanrontti, joka on tehnyt tässä kodissa eniten pahaa! Sohvanreunoista ei paljoa jäisi jäljelle, kun se pääsisi teroittamaan kynsiään.
Minä iloitsen tuosta uudesta perheenjäsenestä, sillä myös neulekerho mahtuu paremmin puikkoilemaan. Kun sohva on tarpeeksi iso, sen eteen sopi mielestäni ihan hyvin pyöreä pöytä, jonka saa vielä venytettyä isommaksikin tarpeen tullen. (ajattelin taas kerhoa....)

Siinä samalla järjestelin vähän muitakin paikkoja. Keräsin Tildajuttuja kasaan enkä arvannut, kuinka pian niitä tarvittaisiin. Kuvassa ei näy Tilda-kirjani, jotka olivat viikonloppuna inspiraation lähteenä.                                                           

               Vietimme siskontytön kanssa ihanaa ompeluviikonloppua! aloitimme perjantaina hankkimalla tarpeita kirppiksiltä ja illalla sitten levitimme pöydän ja nostimme molempiin päihin ompelukoneet ja keskelle Tilda- kirjat.
Onneksi en muistanut innostuksissani ottaa kuvia tuosta tilasta. Saatte kuvitella sen ihan itse. joukossa pyöri näet kissan ja koiran lisäksi vilkas pikkuprinssi, 6 v ja hänen prinsessasisarensa 10 kk, vilkas kuten veljensä! jokainen ompeluinnostuksen vallassa ollut tietää, että mitä vain sallii kanssaihmisille, kunhan ompelu ei keskeydy!
Mies yhden koiran kanssa oli paennut jo merille, joten pyjamiakaan emme malttaneet vaihtaa yltämme vaan aamulla jatkettiin kiireen vilkkaan siitä, mihin yöllä jäätiin! Täällä maalla kun voi ulkoiluttaa koiran vaikka yökkäri päällä!!
Äitienpäivä-aamuna toivotimme toisillemme hyvää äitienpäivää ja päätimme istua kauan ja hartaasti aamupalapöydässä. Leivoimme itsellemme tuoreet sämpylät ja leivokset. Lapsen kanssa kävin kukkasilla. Keräsimme valkovuokkoja hänen äidilleen ja lapsi lauloi hassun laulun (jonka nimeä en nyt muista - help me, siskontyttö!) äidilleen.
Vähän vielä ehdimme ommella ja niinpä mukaan lähti vaikka mitä kylpynhuoneen kaunistukseksi. kaikki kuvat ompeluksista jäi ottamatta siinä hulinassa!
Mukavaa oli äitienpäivän vietto vaikka en surukseni omia lapsiani ja lapsenlastani nähnytkään. Toiste sitten! Terveisiä vaan sinne kaupunkiin täältä maaseudun rauhasta! Hih! hih hii!!

                                                  

2 kommenttia:

  1. Tulipa tästä postauksesta hyvä mieli! :) Niin pirteetä!
    Tullaan koeponnistaan sohva ensitilassa.

    VastaaPoista
  2. Innostuin vasta istumaan oikein rauhassa aloilleen ja lukemaan teidän blogia! Ihanaa tekstiä! Ja suurkiitos tuosta viikonlopusta, josta riittää ideoita ja inspiraatiota vielä pitkälle. Wollen laulama laulu oli muuten Blåsippor ute i backarna stå.
    P.S. Maarianhaminan kirjastossa ei oltu ikinä Tildasta kuultukaan...

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!