tiistai 4. joulukuuta 2012

Henkinen mummo


Ihan loistavaa! Olen löytänyt vertaisryhmäni. Olen henkisesti mummo.

Luin yhdestä Me naiset -lehden artikkelista kolmekymppisistä, jotka elävät aikaistettua mummoutta. Löysin itseni! Ja blogimaailman perusteella moni muukin oli löytänyt. Olemme niiiin trendin harjalla! Todella lohduttavaa tällaiselle ihmiselle, joka on aina kuvitellut elävänsä väärällä aikakaudella. Ihanassa, tummansinisessä vakosamettiliivimekossani en ehkä ollut lukion trendikkäin misu. Mutta nyt olen vihdoin löytänyt vertaisryhmäni ja kaikki on niin kotoisasti kuin vain voi olla.Nämä kolmekymppiset, henkisesti mummot (eli siis minä) keittelevät kahvia, kutovat, vaihtelevat verhoja, tekevät lyhyempää työviikkoa päästäkseen silittämään pellavaliinojaan ja repäisevät matkustamalla mökille saunomaan – keskellä viikkoa. Juhliminen on ihan out kolmekymppisten elämässä - elämän leppoistaminen ja kotinurkissa pyöriminen ovat kuuminta hottia. Tällaiset mummoutuneet kolmekymppiset eivät välttämättä halua perustaa perhettä tai luoda uraa. He haluavat olla kotona. Kudin kädessä. Villasukat jalassa. Tuoksukynttilät palamassa. Karjalanpaisti uunissa.

 


Että älkää sitten ihmetelkö, missä minä olen, jos ei näy. Kotonahan minä! Minä, villatakkini, kutimeni, sohvannurkkani, tunnelmavaloni ja virsilevyni. Me olemme kaikki paikalla.


Kuka muu tunnustautuu henkiseksi mummoksi? Ilmoittaudu äkkiä, niin perustetaan mummokerho!


inari, aikaistettua mummoutta ylpeästi elävä kolmekymppinen

11 kommenttia:

 1. Täällä!!!!

  Hitsi, en muuten ihan mahdu määritelmään, olen oikeestikin mummo ja ikääkin jo 44...mummoillut olen kyllä jo 10v joista viimeiset noin kaksi ankarasti kutoen ja virkaten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loisto juttu! Kyllä mukaan mahtuu, oli ikä mikä tahansa! :)

   Poista
 2. Minä kans! Tosin pitää vähän naamioitua koska ikää on vasta pari vuotta päälle kahdenkymmenen mutta muuten kyllä menee nappiin - iskin jopa karjalainpaistin just uuniin (heti kun olin päässyt kotiin lankakauppareissulta... :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee! :) Myös nuoremmat henkiset mummot kuuluvat ehdottomasti kerhoon!

   Poista
 3. Luin saman artikkelin ja totesin heti, että minä olen myös henkisesti mummo. Tosin voisin ikänikin puolesta olla sellainen, mutta se on sitten ihan eri juttu. Mahtavaa olla muodin huipulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin juuri mietin: kerrankin olen muodin huipulla! -inari

   Poista
 4. Hep, hep, täällä yksi henkisesti mummo! Tosin mä olen jo inasen lähempänä neljääkymmentä kuin kolmeakymmentä ja karjalanpaistia ei yleensä uunissa ole, mutta saisko silti liittyä kerhoon? Muut kriteerit täytän kirkkaasti ja olen ollut henkisesti mummoutunut pienen ikäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, blogissani on muuten Ketjusilmukoille tunnustus!

   Poista
  2. Saat liittyä kerhoon! :)

   Ja kiitos tunnustuksesta, lämmittää kovasti mieltämme!

   Poista
 5. Mummokerholaiset haluis tietää, että mistä noi ihkupihkut kynttilät on?! :)

  VastaaPoista
 6. Mummokerholaisille tiedoksi, että kynttilät ovat ihan Prismasta ostettuja! Täällä pk-seudulla niitä ainakin oli ihan tavallisesti hyllyssä kaikkien muiden kynttilöiden joukossa.

  inari

  VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!