sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Villapaitaprojekteja

Täällä on käynnissä pari villapaitaprojektia. 

Tämmöinen paksu hupparivillapaita Dropsin Eskimo-langasta kasin puikoilla. Pystyn jo niin näkemään itseni se päällä syksyisessä metsässä! Kiva on näin paksusta langasta kutoa, kun nopeasti tulee valmista. 



Tällainen alpakkalankainen ihanuus on myös puikoilla. Tarkoitus olisi, että sitä voisi pitää vaikka töissä. Tämä on Novitan Alpaca Luxus -langasta, jonka paksuus on sama kuin ohjeessa olevan Dropsin langan paksuus. Puikot on kolme puolikkaat, joten pikkaisen hitaammin etenee kuin tuo ylläoleva... 



Ja joitakin alkutekijöissä olevia ja lankoina koreissa odottelevia (suunnilleen näissä väreissä olevia!) puseroita on myös tulossa, mutta niistä ehkä myöhemmin. En sanoisi, että nämä ovat mahdottomia urakoita. Mutta en minä toisaalta ole päässyt vielä hihoihin. Saattaa siis olla, ettei ihan heti tule valmista.

Lisäksi on tulossa Poikaystävälle ruskea slipari Rowanin ihanasta, ohuesta villalangasta. Omat villapaidat tuntuvat siihen kokoon verrattuina sukan kutimilta! Esittelen myös sen myöhemmin. 

Terveisiä borderille toivottaa inari



1 kommentti:

  1. Alpakka lanka on ihanaa lankaa, mutta voi tuota suloisuutta, karvaturria.

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!