keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Uusi Parla-parkettiTeimme lattian suhteen tällaisen omaperäisen valinnan, jonka kaikki kolmekymppiset kaupunkilaiset nykyisin tekevät: päädyimme valkolakattuun parkettiin. Meidän parketti on kotimaisen Parlan mallistosta yksisauvaista valkolakattua saarnia. Minä olisin halunnut Timberwisen ihan valkoiseksi maalatun parketin, mutta se olisi ollut huomattavasti kalliimpi ja Mies halusi tällaisen, jossa puu vähän näkyy. 


Olen oppinut tekemään kompromisseja, joten meillä on nyt sellainen parketti, jonka Mies haluaa. Toisaalta se kyllä tarkoittaa vastavuoroisesti sitä, että meille tulee hanoja myöten sellainen keittiö, jonka minä haluan. Eikös tämä ole sellainen win-win -tilanne ja ihan täydellinen ratkaisu avioliitossa?


On tämä parketti minustakin aika kiva ja se heijastaa valoa kauniisti. Sitä paitsi minun vanhat perintömööpelini, kuten Mieheni järkevästi huomautti, näyttävät todennäköisesti paremmilta tällä parketilla kuin ihan valkoisella lattialla. Odotan siis innolla ensi viikonloppua, jolloin uusi parketti asennetaan ensimmäiseen valmiiseen huoneeseen!

Tuulisin terveisin,
inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!