torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappukukkia!

Iloista Vappua kaikille! Täällä meillä Vappu sujuu rauhallisissa merkeissä, vain me "vanhukset" keskenään.
Saunotaan, nautitaan perunasalaatista, nakeista ja vappukukista.


Minä tietysti myös näpertelen lankojeni parissa. Mietin juuri, miten paljon aikaa minulta kuluukaan kaikenmaailman kokeiluihin. Kyllästyn niin helposti, kun näen, minkälaista ja mitä tulee. Selaan sitten blogeja ja löydän jotain kokeiltavaa. Tänään näin  Mandalan ohjeen. Ja kokeiltavahan sitä oli.Jos joku ihmettelee, mikä Mandala on (minä en tiennyt ja siksi googlasin). "Mandala on ympyrän muotoon tehty kuvio. Mandala on sanskritin kieltä ja tarkoittaa ympyrää, keskusta tai yhteyttä. Mandaloita on tehty kaikissa kulttuureissa. Kristillisen kulttuurin mandaloita ovat romaanisten ja goottilaisten kirkkojen ruusuikkunat".

No, nyt tiedän. Opettelin siis virkkaamaan ympyröitä. Värivalinta saisi kyllä olla kauniimpi, mutta kun inspiraation syttyessä ei ehdi etsimään lankavarastojaan vaan täytyy tehdä niistä, mitkä ensiksi käsiin osuu.Menen kohta penkomaan lisää lankojani. 
Kuulen tänne asti kaupunkilaisen kommentin: "Kauhean kirjava. Ei ainakaan meille sovi! Mitä noilla tehdään?"
Aika näyttää. Suunnittelin omia neulegraffitteja viimeisiin pystyssä oleviin puihin! Postilaatikonkin voisi koristella ja miksei nuo vajojen seinät ja ja ...

Hauskaa Vappua nyt kumminkin sinne! Ja terveisiä maalta! Elämä täällä on aika luovaa.
Piki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!