sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hyvä päivä, tänäänkin!

Pyhäaamun rauha alkoi kolmen karvakuonon ulkoiluttamisella. Se on helppoa täällä maalla. Ovi auki ja koirat pihalle! Itse perässä nuuhkimaan säätä. Oli hankikanto. Kaunotar huomasi sen myös. Hyppäsi hangelle ja otti vainun - jänis on taatusti kulkenut tästä! Sain huudettua Kaunottaren takaisin.
Samaan aikaan terrierit huomasivat naapurin lehdenhakureissulla. Kuuluu haukkua ja haukku kuului. Pyhäaamun rauhako?
Päivemmällä Mies lähti Kaunottaren ja Kulkurin kanssa hakemaan Hesaria ja samalla hihnalenkille. Lemmikki jäi kotiin (tietysti). Kissavanhus tahtoi myös ulos. Avasin sille oven, työnsin ruuat uuniin lämpenemään ja menin kissan perässä. Kaupungeissa kasvanutta ja elänyttä vanhaa kissaa ei uskalla  päästää yksin retkilleen. Sitä ei näkynyt enää missään. Huhuilin ja huutelin. Ei vaikutusta. Koirat ja mies palasivat lenkiltä. Otin koirat ja Mies huhuili. Kissa ilmestyi kuin tyhjästä Miehen luo!

Tänään oli myös aikaa kutoa. Ensin valmistuivat alpakkaiset kämmekkäät (Drops Alpaca). Ovat olleet pari viikkoa puikoilla, mutta nyt valmiit. Tuli hyvät. Pehmeät ja sopivat.


Ei kulu päivääkään ettei mummi miettisi myös ensimmäistä ja ainukaista (toivottavasti vain toistaiseksi ainukaista) vunukkaansa. Hän tarvitsee seuraavaa kokoa olevan myssyn. Sekin valmistui tänään.


Vanha, hyväksi koettu malli. Lankana Sirdar Eco wool dk.

Virkistyneenä ja hyvillä mielin aloitan taas huomenna työviikon. Voimia Sinullekin!
                   terveisin Piki, maalta!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti Hesari löytyi! Nähdään to!

    VastaaPoista
  2. Todella pehmeät ja ihanat, kiitos!

    t. alpakkaisten kämmekkäiden uusi onnellinen omistaja

    VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!