torstai 29. maaliskuuta 2012

Kiireitä?

Mihin se toinen bloggaaja on hävinnyt? Juoksemaan? Se on hyvä se!

Minulla taas on ollut ongelmia koneen suhteen.
Uskokaa tai älkää, mutta tämä on totta.
Ihana sunnuntai-aamu. Olin juuri kattanut lemppari aamiaiseni ja aloittanut pitkän ja mukavan, rauhallisen aamukahvin, kun Pyry Jackpot (Kerrynterrierini) loikkasi minua vasten sillä seurauksella, että kädessäni ollut maitokahvimukin sisältö kaatui suoraan vaaleanpunaisen tietsikkani päälle. Mokoma ei kestänyt edes sellaista vaan sanoi sopimuksen irti! Siitä katkos kirjoittamiseen!

Nyt uusi kone pöydällä ja taas on opeteltava uutta, lisättävä tietoja ja etsittävä menetettyjä kuvia ja tallennuksia.
Minäkin olen nyt käynyt Karnaluksissa, siis Tallinnassa. Kaupassa, jota Hesari ylisti Paratiisiksi.
En nyt sanoisi ihan Paratiisiksi, mutta paljon siellä oli lankoja ja muuta neulomuksiin liittyvää tavaraa. Hinnat eivät nyt niin kovin paljon edullisempia olleet kuin täällä kotomaassa, joten sen takia ei ehkä kannata matkustaa, mutta kaunis kaupunki tuo Tallinna on. Missään en nähnyt mitään "Viron villaa". Matkan varsinainen tarkoitus oli aivan muu kuin lankojen metsästys, joten en ehtinyt etsiä muita kauppoja. Toiste sitten ja pelkässä neulojien seurassa! Mennäänkö tytär yhdessä? Otetaanko muita mukaan?

                                                                                     Mummilla on riittänyt kiireitä, kun pikkuiseni    matkustaa ensi kertaa Leville ja hän tarvitsi sinne uuden myssyn ja sukat ja äitinsäkin vielä pipon. Nämä kiireet ovat mukavia kiireitä, eikä ollenkaan
ahdistavia.

Nyt on lumet lähes kaikki sulaneet ja koko kauhea roskan paljous näkyy. Meillähän oli Tapaninpäivänä se hirveä myrsky, joka kaatoi puita pitkin pihaa. Siinä ne edelleen makaavat. Naapurin puut!
Laitan portaille narsisseja ja kranssin oveen niin tulee parempi mieli!
Toisellekin pienelle pojalle kudoin jotain.   

Pikapostaus täältä maalta. Nyt tämä (iki)tyttö lähtee ompeluseuraan! Eikä mihinkään mummoklubiin vaan nuorentumaan!! Terveisiä sinne kaupunkiin!     

6 kommenttia:

 1. Heissan ystäväni, et löytänyt viron villaa?? En minäkään ole ostanut sitä Karnaluksista vaan Sadamarketista toisesta kerroksesta. Noista hinnoista, silloin kun minä siellä shoppailin niin löysin kyllä edullisempia lankoja kuin täältä koto Suomesta, paikka sinänsä on jo nähtävyys, vai mitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Minulla oli tosi vähän aikaa olla lankakaupoissa, joten varmaan siksi en nähnyt "Viron villaa". Otan vahingon joskus takaisin ja menen ajan kanssa tutkimaan lankoja ja hintoja! Paikka kyllä oli nähtävyys. Kuka olisi uskonut, että rappujen yläpäässä on kauppa! ja iso sellainen!

   Poista
 2. Vironvillaa sadamarketista. Mutta Karnaluksiin voisin haluta... Kaikkea tämän tietotekniikan kanssa voikin sattua. Onneksi jälleen pelittää.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun nähtiin eilen! Sunnuntaina sitten taas! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kivan blogin täältä löysin! Aivan ihanan. kerran olen minäkin päässyt Karnaluksissa piipahtamaan ja tosiaan lankaa on. kauniin,niin kauniin pipon olet neulonut ja hieno on myös sukka/lapassetti.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kivoista kommenteistanne! Tervetuloa meitä seuraamaan, Intsu!

  Minä en edes tiedä, mitä nämä kaikkia Karnalukset ja Sadamarketit ja Viron villat ovat - mutta usein se meillä niin meneekin, että Äiti tietää ensin ja minä sitten peesailen! ;) Mutta minä tiedän Menita Outletin Soukassa - ja siinä riittää minulle lankakauppaa kyllä aika pitkäksi aikaa! Täytyy vain vähän himmailla käyntien määrässä, koska tili ei ihan riitä siihen, mihin mieli mielii. :)

  inari

  VastaaPoista

Terveiseni Ketjusilmukoille!