perjantai 13. helmikuuta 2015

Myssy Ystävänpäiväksi

Ystävänpäivää hyvät ystävät!


Havahduin tässä, että ystävänpäivä on tulevana lauantaina, jolloin työtoverini ei ole enää paikkakunnalla. Hän tässä ajat sitten kertoi, että yksi tekemistäni myssyistä on lähtenyt omille teilleen ja että hän kaipailee sitä kovin. Päätin, että heti kun tulee aikaa, kudon hänelle uuden. Onneksi olen tallentanut neulepäiväkirjaani edellisen myssyn tiedot.
Siispä puikot viuhumaan!

Talventörröttäjät!
 Ei tuo myssy ihan noin huvittavalta päässä näytä kuin kuvauksessa. Kuvasin sen kiireessäni (kyllä eläkeläisillä on usein kiire!) moppilankarullan päällä.

Langaksi myssyyn valitsin ihanan tuntuisen Lana Crossin Inca langan. Väriksi valikoitui vaalean ruskea, (semne hiuka vaaliamp ko paffilaatiko ova). Tuo Inca lanka on ihanan tuntuista käsissä. Lanka on 100 % Baby Alpakkaa. Sitä oli myös hyvä ja nopsa kutoa.


Malli on Kauhavan Kangas-Aitan Silo-Pipo.Puikkoina resorissa 3½ ja muuten myssyssä 4. Mallissa sanotaan, että neulo 7 kertaa pitsineuleen kerrokset, mutta minä tein niitä 10. Pipot saavat olla mielestäni vähän löysempiä eikä ihan päätä pitkin meneviä, sano tytär mitä sanoo!Oikein kivaa ja iloista Ystävänpäivää kaikille ystävilleni vaikka ette nyt pipoa saakaan! Ajattelen teitä kaikkia ja jokaista erikseen lämmöllä!
PikiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!