torstai 26. helmikuuta 2015

Tulppaanien aikaan



Varmasti teillä kaikilla muillakin on maljakot täynnä kevättä tulppaanien muodossa. Mutta saahan sitä silti vähän hehkuttaa, kuinka ihanaa se onkaan, että kevät on jo aika lähellä!

Kevättä silmällä pitäen olen ostanut myös yrttien siemeniä valmiiksi. Voi nimittäin olla, että tämän vuoden kevätistutukseni kutistuvat yrteiksi ikkunalaudoilla. Meillähän alkaa täällä remontti, joka vie kaiken tilan eikä istutuksille ole kerta kaikkiaan tilaa - hyvä jos meille ihmisille on. Parvekekin kuulemma toimii kesän ajan "työmaavarastona". Taidan panostaa tänä vuonna siis enemmän niihin syysistutuksiin! Mutta ajattelin sentään kokeilla vähän uusia yrttejä. Olisi nimittäin kiva löytää sellaisia, jotka viihtyvät sisällä. Meiltähän pieneni muuton yhteydessä parveketila noin kolmeksi neliöksi - ja sekin on lasittamaton. Siihen ei ymmärrettävästi mitään valtavaa terassipuutarhaa perusteta. Yrtit olisi siis hyvä saada kasvamaan koko kesän sisätiloissa.



Jospa siis opettelen ihan oikeille kaupunkilaistavoille ja perustan "minipuutarhan" ikkunalaudalle. Itseni tuntien todennäköisesti jokaiselle niistä, mutta saadaanpahan niistä sitten jotain väriä naapuritalojen seinien ja oman sisustuksen harmauden rinnalle. 

inari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!