tiistai 24. helmikuuta 2015

Seashore cowl


Koska mitään uusia juttuja en saa valmiiksi, esittelenpä teillä välillä näitä, mitä on tehty aiemmin. Tässä tapauksessa Äiti on tehnyt. Mutta koska hän ei ehtinyt tätä kuvata ennen paketoimista, minä sitten kuvasin lahjan avaamisen jälkeen!

Sain siis joskus lahjaksi tällaisen ihanan Seashore cowl -huivin. Käytännössähän se on vain yhtenäinen, vähän alaspäin levenevä tuubi, joka pujotetaan pään yli hartioiden ympärille. Se ulottuu noin kyynärpään korkeudelle ja vähän navan yläpuolelle. Eli sitä käytetään kaikkien muiden vaatteiden päällä. Ihan superkiva juttu monen asun piristykseksi ja kaunistukseksi! 


Olen käyttänyt tätä jonkin verran töissä ja joka kerran saan ihastunutta palautetta. Se huono puoli tämän käytössä on, että sitä on vaikea saada sopimaan takin alle hihojen kohdalta. Jos menen vain toimistolle, laitankin takin ilman Seashorea ja pujotan sen vasta töissä päälleni. Toinen kurja juttu on, että tämä minun yksilöni on käytössä vähän venynyt. Tuo neulos on vähän sellaista, että se joustaa leveyssuunnassa. Muutenhan se ei haittaa, mutta hartioilta se on alkanut jo vähän valua. Eli jos teette tällaisen, tehkää aluksi vähän naftimpi niin tältä ongelmalta vältytään. Ohjeen Äiti on käsittääkseni katsonut Ravelrysta. 

Tällaiset ajattomat pukineet ovat kyllä vaatekaapin suuria aarteita. Kiitos siis tästä, Äiti! Taidanpa itse asiassa valita taas huomisen työasun niin, että saan Seashoren käyttöön.

inariEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!