tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kädentaitomessut Helsingissä


Vähän myöhässä tulee meidän tunnelmiamme Helsingin Katajanokalla viime viikonloppuna järjestetyiltä Kädentaitomessuilta. Mutta emme ehtineet aiemmin, koska kävimme siellä vasta sunnuntaina ja eilinen meni pikkupoikia kaitsettaessa. 

Parhaiten jäi mieleen Lankakauppa Kerän ja Lankakauppa Titityyn yhteinen nurkka, jossa oli messujen monipuolisin lankavalikoima, pari kirjakauppaa täynnä aarteita, Kierrätyskeskuksen kädentaitopalvelu Näppärän oivaltavat ideat, aina yhtä syötävän ihanat karkkikorut, muutamankin käsityöläisen rimpsuiset lastenvaatteet ja yhdet ihanat, enkelin siivillä koristellut rautalankahenkarit, joista oli tehty naulakoita. Pöydät pursuivat toinen toistaan kekseliäimpiä ideoita ja kauniimpia esineitä. Kuinka taitavia ihmisiä tässä maassa onkaan! Siitä luomismäärästä kun saisi edes pienen palan itselleen.


Tässä Kerän ja Titityyn tunnelmia.Paikalla oli myös paljon vaatemyyjiä.


Lankojen ja vaatteiden lisäksi oli hurjasti kaikenlaista muutakin.Esittelemme myöhemmin omia hankintojamme. Täytyy kuitenkin varoittaa jo ennakolta, että paljoa niitä ei ole, sillä pidimme kerrankin jäitä hatussa lankojen ja kirjojen keskellä!

inari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!