torstai 12. maaliskuuta 2015

Remonttiunelmia


Meillä on nähtävästi alkanut remontti. Se on siitä jännä asia, että maallakin tiedettiin sen alkamisajankohta tarkemmin kuin minä tiesin. Mutta jostain syystä nyt huomaan kyllä, että se on jo täydessä käynnissä. Meillä ei ole enää makuuhuonetta. Meillä pärisee kaikenlaiset koneet. Meidän parvekkeesta on tullut remppavarasto. Meidän kylppäristä on tullut remppaeteinen. Meidän tilit on jäädytetty muilta hankinnoilta, jotta niistä riittää enemmän bauhausiin ja kvikiin ja biltemaan ja ikhiin ja koorautaan ja netrautaan ja mitä näitä nyt on. Meillä on valitettavan pölyistä kaikista suojauksista huolimatta. Me saadaan appiukko vieraaksi paljon useammin kuin aiemmin. Ja meillä asuva nainen luistaa siivouksesta rempan varjolla.
Mutta meillä on yksi täysin onnellinen Mies. Kerrankin saa puuhailla rauhassa miesten juttuja omassa, suljetussa tilassa ilman yhtään orkideaa, tuikkukippoa, lasiesinettä tai muuta ikkunalaudan asetelmaa.Siitä meidän makkarista tulee uudistettuna minun mielestäni työhuone ja Mieheni mielestä lastenhuone. 

Että tämmöisiä remonttiunelmia täällä!

inariPs. Joskus tuntuu hassulta, että me asumme keskellä kaupunkia kerrostalossa, vaikka Mies haluaisi vain puuhailla remppajuttuja ja minä kääntää multaa. Ehkä meistä isona tulee landeja. Sitten, kun työt eivät enää haittaa elämää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveiseni Ketjusilmukoille!